Events, möhippor och svensexor

Jollesegling, introduktions- och grundkurs

Kör lite segling på eventet! Företagsevents, kompisevents, möhippor och svensexor. På Sailstar har vi stor vana av att arrangera olika typer av seglarevents. Det kan vara jollesegling, segling med en stor kölbåt eller matchrace i mindre 24 fots segelbåtar.

Ett typiskt event tar 3-4 timmar där vi börjar med en kortare teorigenomgång och därefter åker vi ut på vattnet och seglar. Vill vi avslutar vi med lite kappsegling. Välj mellan tre olika typer av storlekar på båtar. Jollesegling i enmansjollar, Laser BUG, är jollesegling. Går vi upp ett steg i storlek seglar vi Diva 24SC, 24 fots trailerbara segelbåtar med fällköl. Tryggt och roligt och två identiska båtar där vi kan segla matchrace, två båtar mot varandra. Eller om du föredrar att segla lite lyxigare, då har vi vår 50 fots Beneteau där du seglar tryggt och skönt, men det kan ändå bli sportigt.

Antal deltagare

Alla events kan ha åtta deltagare på vattnet samtidigt. Vi har 8 st Laser BUG enmans segeljollar, vi seglar 2 x 4 deltagare i våra Diva 24:or och vi tar max 8 deltagare ombord på vår Beneteau 50. Du kan även mixa detta så att några seglar jolle medan andra seglar Diva 24. Vi har dessutom ett antal tvåmansjollar så vill ni blanda lite kan ni vara fler som seglar på vattnet samtidigt.

Våra events arrangeras med utgångspunkt från Viggbyholm, Täby eller för jollarna i Skärgårdsstad, Åkersberga.

Ett event om 4 timmar och max 8 deltagare har ett pris om 7 800:- plus moms.