Fortsättningskurser

Fortsättningskurser segling

Fortsättningskurser

Vi arrangerar några lite mer avancerade kurser varje år. En helg i mitten av september arrangerar vi en fortsättningskurs där vi seglar på natten och övar på nattnavigering och nattsegling. Den kursen arrangerar vi med vår stora båt, vår Beneteau 50. Vi arrangerar även kurser med kappsegling med våra Diva 24:or, den sista helgen i augusti är vi med på en kappsegling, i skrivande stund oklart vilken kappsegling (om f.d. Huyndai Cup blir av seglar vi denna). Kika in på denna hemsida och på kursutbudet för att få mer information om detta. Fortsättningskursen kappsegling inriktar sig på att trimma båten, starta, segla rätt och vi får praktisera detta på kursen och framförallt på kappseglingen.
Se även utbudet inom träningstillfällen!

  • Förkunskaper: Genomgången grundkurs alternativt Seglarintyg 1.
  • Plats: Utgår från Viggbyholm, Täby. Båda kurserna seglar i Stockholms skärgård för att komma hem söndag eftermiddag.
  • Pris: 4 950 kr, logi på båt ingår. Mat och dryck till självkostnadspris (500 kr per person) tillkommer.
  • Språk på kursen: Dessa kurser är tvåspråkiga, svenska och engelska (vid behov).
  • Kursens innehåll: Nattseglingskursen med Operah, vår 50-fotare lär dig nattsegling och nattnavigering. Kappseglingskursen med våra Diva 24:or lär dig trimning, taktisk navigering, segling med gennaker. Se mer om kursens innehåll här
  • Se kursutbud här
    Du betalar 1 500 kr i anmälningsavgift och övrig kurskostnad senast 14 dagar före kursstart. Vid sen anmälan betalas hela beloppet på en gång.